Де
Металургичний р-н, пр. Металургів, 12
Показати на мапі
Коли
4 грудня 2015
20:00 – 22:00
Контакти
подробней : 096 26 26 123
бронь столиков : 098 63 222 42

Опис:

4 грудня в клубі MADiSAN відбудеться концерт-презентація альбому «Неевклідова любов» київського гурту Nesprosta. 
Для поціновувачів осмисленої рок-музики це ім'я достатньо добре знайоме — адже ж гурт засновано в далекому 2002 році і хоча наступні 7 років він існував лише в акустичному форматі, концертна діяльність гурту була досить насичена. За останні 6 років музика хлопців еволюціонувала дуже суттєво – звучання достатньо близьке до класичного «руського року» набуло фарб актуальної світової рок-музики, більш близьких до жорсткого звучання Muse з більш низьким потужним вокалом. 
11 фантастичних пісень про любов – так кажуть самі музиканти про свій новий альбом. «Тому що, все наше життя про любов, тому що ми так любимо жити, що ні про що крім неї не співаємо. Тому що любов це робота, любов це навчання, любов є для кожного і в кожному з нас. І це чи не єдина сила на землі, для якої нема неможливого. Тому наша любов – вона незвичайна, не підкорена простими законами, неевклідова любов» - саме так пояснює концепцію альбому фронт-мен гурту Денис Блощинський
Гурт Nesprosta дуже відомий своєю окремою громадянською позицією – за останні 18 місяців хлопці дали більше ніж 120 благодійних заходів, виступів в зоні АТО, та концертів на звільнених територіях. І жодного комерційного. Фронт-мен гурту Денис Блощинський є активним борцем за права людини, автором багатьох просвітницьких проектів, фестивалів та патріотичних програм. 
Як харизматичний спікер він часто подорожує разом з гуртом маленькими містечками нашої країни і намагається створювати різноманітні культурні ініціативи, що ставатимуть рушійною силою громадянської активності в регіоні.

Коментарі

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам