Де
Металургичний р-н, вул. Віталія Матусевича, 11а
Показати на мапі
Коли
10 травня 2016
19:00 – 21:00
Скільки
80 грн. (от)
250 грн. (до)
Контакти
098-520-76-76

Опис:

Наталя Морозова - заслужена артистка України ; дебютувала на сцені Національного палацу « Україна » в 2006 році, як професійна співачка . Відправившись в масштабний концертний тур з Олександром Сєровим , вона відмовляється від пропозиції американського композитора і постановника Пола Торсона , який запросив її на роль в одному з мюзиклів в США . У тому ж році у співачки виходить у світ перший альбом « Кохаю » . 

З 2009 року Наталія активно працює над черговим альбомом і випускає спільний сингл « Shake » з групою « Dazzle Dreams » , який став справжнім хітом і миттєво злетів в рейтингах українських і міжнародних радіочартів . Наталя є автором багатьох музичних робіт . Крім того , з нею співпрацюють знамениті композитори Г. Крупник , В. Куровський , Д. Ципердюк , А. Кучер , О.Кочеткова . 

Більшість музикантів , відзначають її яскраву природну індивідуальність , неповторний світлий і м'який тембр голосу , проникливу манеру співу . Непідробна щирість пісень , професійний вокал і до дрібниць продумане шоу завжди створюють в залі незабутню атмосферу . 

У творчості Наталя не боїться експериментів . У своїх кліпах співачка трощить вітрини магазинів і автомобілі , розгулює по нічному цвинтарю і опускається в вугільну шахту . Вона сповнена зухвалих ідей і грандіозних планів . А у вільний від сценічної життя час , Наталя активно займається розвитком дітей , адже вже котрий рік є власницею дитячої студії танцю і творчості « М44 »

Коментарі

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам