Де
Покровський р-н, вул. Ватутіна, 33а
Показати на мапі
Коли
6 грудня 2014
18:00 – 20:00
Контакти
401 09 71

Опис:

Так вийшло, що два чи не найяскравіші джазові піаністи України народилися і сформувалися як музиканти в Кривому Розі. Об’єднання Відповідальних Громадян і RED CITY JAZZ представляють: вперше в одному концерті - Фіма Чупахін (сьогодні - Харків) і Олексій Боголюбов (сьогодні - Київ).

ФІМА ЧУПАХІН – піаніст і клавішнік, лідер бенду «Acoustic Quartet». Ставши лауреатами гран-прі московського фестивалю «Усадьба джаз» 2010 року, квартет закріпив своє реноме одного з найбільш яскравих колективів вітчизняної джазової сцени. Також Фіма регулярно грає з «перлиною українського джазу» Анєю Чайковською, вже легендарним Сергієм Бабкіним, протягом 3 років був учасником гурту SunSay, співпрацював з Кузьмою Скрябіним.
2011 року Чупахін став учасником програми фонду Фулбрайта, що дозволило йому більше року вчитися джазовій музиці в William Paterson University of New Jersey, США. Повернувся на батьківщину Фіма з купою нових ідей, і сьогодні окрім зайнятості в музичних проектах, читає відкриті лекції про історію джазу і створює музику до фільму про Мустафу Джемілева.

ОЛЕКСІЙ БОГОЛЮБОВ – джазовий піаніст і педагог, композитор і аранжувальник. Окрім авторських джазових проектів - Ф'южн-Тріо "Паніка" (акустичний джаз рок, ф'южн, латина) , «Антарктика Джаз» (post-bop) та ін., акомпанування десяткам джазових зірок зі всього світу і участі в численихфестивалях, відомий співпрацею з Katya Chilly Group (Ukrainian World Music) і учасницею «Євробачення» Златою Огневич. 
Притаманні Олексію і експерименти на стику різних видів мистецтв. Так його озвучування німого кіно наживо давало нове життя класичному німому кіно. Останній проект Боголюбова – «Музичні портрети», де музикант імпровізує, засобами фортепіано малюючи образи усіх бажаючих з глядачацької зали.

Коментарі

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам