Де
Покровський р-н, вул. Ватутіна, 33а
Показати на мапі
Коли
10 червня 2017
17:00 – 19:00

Опис:

Культурно-громадський центр ШELTER+, Кривий Ріг представляє соціальну сатиричну виставу «Рукавичка» (за мотивами української народної казки).

У червні 2016 року культурні організації ШETER+ (Кривий Ріг, Україна), Roundhouse і Lyric Hammersmith (Лондон, Великобританія) об’єднали зусилля в інклюзивному мистецькому проекті «Краще разом», що зібрав молодих людей з інвалідністю і без та надав молодим людям з інвалідністю доступ до мистецтва, водночас і згуртувавши громаду. 

Вистава «РУКАВИЧКА», на яку ми вас запрошуємо, є результатом продовження цього проекту – уже зусиллями криворізької команди ШELTER+ під керівництвом режисерки Євгенії Морозової-Попової. Надихаючись українською творчістю і казкою «Рукавичка», обурюючись бездіяльністю політиків і пасивністю співгромадян, підживлюючись українськими народними мелодіями та піснями ДахаБраха, ONUKA і DagaDana, поєднуючи унікальність людей із синдромом Дауна і хореографію, людей на інвалідних візках і сатиричні тексти – так ми зробили нашу «Рукавичка».

"...Узяли ми казку народну, потішну,
Та сенс цього разу побачите інший..."

Місце зустрічі - сквер біля будинку культури ім. Богдана Хмельницького.

Коментарі

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам