Де
ШELTER+
Покровський р-н, вул. Армавірська, 28
Показати на мапі
Коли
  • ЗАКІНЧИЛОСЯ
10 березня 2018
  • 18:00
  • 20:00
Скільки
Вхід безкоштовний
Контакти
097-209-39-10

Опис:

Презентація фільму «Посттравматична рапсодія».

«Посттравматична рапсодія» - епічна драма, яка пронизує глибину української історії та духовного життя, знята режисером Павлом Когутом, екранізація однойменної п’єси Дмитра Корчинського. Стрічка розповідає про бійця добровольчого батальйону Сашка, що, виживши після обстрілу під Іловайськом, пробирається до своїх – і зустрічає дорогою найнеочікуваніших супутників і ворогів. Доля його зіштовхує з з видатними постатями української Історії, захисниками та ворогами України минулого часу.

Музика у фільмі звучить у виконанні кобзаря, лідера гурту "Хорея Козацька", заслуженого артиста України Тараса Компаніченка. Серед пісень є і сучасні, і такі, що відповідають історичним періодам, представленим у стрічці.

Серед акторів, що знімалися у фільмі, багато бійців добровольчих батальйонів та Збройних сил. Зокрема, Артем Безверхий – учасник оборони Донецького аеропорту, боєць 81 десантно-штурмової бригади. Марат Сайфулін, Андрій Ватолкін, Олексій Середюк, Максим Михайлов, Олександр Тищенко, Юрій Горовець – у 2014 –2015 були бійцями добровольчих батальйонів «Свята Марія», «Азов», «Шахтарськ». 
Анатолій Пашинін – відомий російський та український актор, після початку Російсько-Української війни воює добровольцем на боці України (боєць 8-го ОБ УДА «Аратта») та Юлія Тайра Паєвська (парамедик ASAP «Ангели Тайри») приїхали для зйомок з фронту. Автор сценарію Дмитро Корчинський, актори Олексій Середюк і Марат Сайфулін брали участь у штурмі Іловайська у серпні 2014.

Режисер - Павло Когут
Сценарій - Дмитро Корчинський
Оператор - Сергій Смичок
Музика - Тарас Компаніченко
У ролях:
Назар Борушок
Анатолій Пашинін
Анатолій Гнатюк
Максим Зерко
Владислав Фуківський
Тарас Компаніченко
Ілля Кива
Юлія Паєвська (Тайра)
Віталій Чорний
Олександр Рудинський 

Вхід безкоштовний, але за попередньою реєстрацією.

Жанр:

драма

Актори:

Назар Борушок, Ілля Кива, Юлія Паєвська

Коментарі

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам