Де
Довгинцівський р-н, вул. Телевізійна, 12
Показати на мапі
Коли
27 липня 2018
20:00 – 22:00
Скільки
250 грн.
300 грн.
Контакти
063-153-20-09
097-209-39-10

Опис:

27 липня на даху готелю "Дружба" прозвучить сучасний джаз та авторські композиції в стилі Contemporary Jazz у виконанні яскравого джаз-квартету The Segment quartet (Київ). Ініціаторами концерту у Кривому Розі стали учасники проекту "Освітній Піч". 

Орест Филиппов – фронтмен квартету, справжній мультиінструменталіст, грає на саксофоні, кларнеті та флейті. Учасники гурту The Segment quartet - талановиті професійні музиканти, серед яких Денис Стрюцкий - гітарист квартету, який грає у складі вже відомого нам гурту Gadzzilla Project.

На Даху ви почуєте презентацію альбому “Unseen World”, який повністю складається з авторських композицій Ореста Філіпова. 18 червня альбом був представлений на радіостанції C'rock radio міста В’єнн, що у Франції.

Музика The Segment Quartet натхненна роботами ECM records, повна загадковості, іноді холоду, але водночас може змусити релаксувати своїм теплим, як літній вітерець, звучанням.

Орест Філіпов: “Музика відображає не дійсність, як вона є, а філософський погляд та ставлення до світу кожного з музикантів”.

Склад:
Виктор Тисленко – барабани
Yaroslav Tovarianskyi – контрабас
Денис Стрюцкий – гітара (Кривий Ріг)
Орест Филиппов – саксофон, флейта.
 

Коментарі

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам