Де
Довгинцівський р-н, вул. Телевізійна, 12
Показати на мапі
Коли
31 серпня 2018
19:30 – 22:00
Скільки
300 грн. (от)
350 грн. (до)
Контакти
063-153-20-09
097-209-39-10

Опис:

31 серпня в Кривому Розі на даху ресторану "Дружба" музиканти Юхим Чупахін та Богдан Гуменюк презентуватимуть авторську музику та джазові стандарти у складі дуету.

Юхим Чупахін (клавіші) - джазовий піаніст, композитор, лідер гурту Acoustic Quartet (AQ), учасник колективу Сергій Бабкін, співзасновник американського соул-бенду Fake tapes та випускник програми фонду імені Фулбрайт.
Юхим закінчив престижний William Paterson University у передмісті Нью-Йорка. Зараз він здебільшого живе і працює у Нью-Йорку. Також відомий українським слухачам співпрацею з такими артистами, як Святослав Вакарчук, Джамала, SunSay, Андрій «Кузьма» Скрябін. Впродовж останніх двох років, Чупахін бере участь у спеціальному проекті з письменником Сергієм Жаданом.

Богдан Гуменюк (саксофон) - джазовий саксофоніст, композитор, продюсер освітніх та музичних проектів і також випускник програми фонду імені Фулбрайт. Богдан закінчив відомий американський заклад - Philadelphia University of Arts.
Нині Гуменюк отримує диплом Doctor of Music у найпрестижнішому канадському університеті McGill University в Монреалі, Канада. Богдан відомий участю у багатьох музичних проектах, співпрацею з численними міжнародними та українськими джазовими музикантами і виступами в Україні, США, Канаді та Німеччині.

Юхим та Богдан активно співпрацюють вже декілька років, граючи концерти в Україні та Сполучених Штатах.

Ініціаторами концерту у Кривому Розі стали учасники проекту "Освітній Піч".

Коментарі

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам