Де
Центрально-Міський р-н, вул. Грабовського, 12
Показати на мапі
Коли
24 вересня 2018
19:00 – 21:00

Опис:

24 вересня творча інтелігенція старшого покління криворіжців чекає приїзду Творця місцевого народження.

Справді, до міста зустрітися з земляками і дати їм концерт приїхджає з Єрусалиму Михайло Давидович Бендиков з дружиною Світланою, співачкою ізраїльської опери і професор тамтешнього університету.

Композитор, співак, диригент, викладач і режисер – це всі знають, а особливо пам’ятають криворіжці пана Михайла як автора і постановника єдиної опери в художній самодіяльності Криворіжжя. «Веселий хутір» був поставлений 1994 року, а в 2018 Бендикоа знову на криворізькій сцені.

Один із давніх криворізьких співавторів Михайла С. Лабутін говорить: «Оцінка праці творчої особистості залежить не тільки від визнання, яким удостоює його народ, але й від народної пам’яті, в котрій він продовжує жити і користуватися заслуженою всезагальною повагою і бажанням бути чуваним. Дехто називає це популярністю, я ж називаю це затребуваністю, тому що популярність – за великим рахунком – визнання юрби, а ось затребуваність - це якість індивідуальна.

 «Господи, дай йому сил не забувати,що предки зариті між українських могил» - як співається в одній з останніх пісень Бендикова.

Коментарі

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам