Де
Центрально-Міський р-н, пр. Поштовий, 23
Показати на мапі
Коли
5 грудня 2018
19:00 – 21:00
Скільки
250 грн. (от)
700 грн. (до)
Контакти
067-300-63-37

Опис:

5 грудня вперше в Кривому Розі відбудеться довгоочікуваний концерт легендарного гурту ДахаБраха!

ДахаБраха - український музичний етно-гурт, організатором і художнім керівником якого є Владислав Троїцький. Назва гурту складена зі слів «давати» та «брати» за словником Грінченка. ДахаБраха — нове слово в історії світової музики. Проект, який не має у світі аналогів за силою ідеї, який резонансно репрезентує Україну за кордоном.

Через надзвичайно широку географію виступів – Колумбія, Бразилія, Мексика, Сполучені Штати Америки, Канада, Китай, Малазія, Південна Корея, Австралія, Нова Зеландія, більшість країн Європи, гурт часто називають головним гастролером країни та послом України в світі. 
З концертами музиканти з’являлись на найвідоміших фестивалях світу - Glastonbury, Roskilde festival, Bonnaroo, Lowlands, Womad, WOMADelaide, WOMEX, Sziget, Fusion, GlobalFEST, Helsinki Festival, Med, Mundial, Oslo World Music Festival, Pohoda, Rudolstadt, Cinars, Dublin World Music Festival, Ethno Port, Сотворение Мира, Этномеханика та інших музичних подіях в усьому світі. Були єдиними представниками з України у легендарній передачі “Later… “ with Jools Holland на BBC, а також в ефірах радіо KEXP та NPR. 

Унікальний стиль гурту – етно-хаос, який розхитує усталене, зміщує звичні акценти, експериментує з формою заради точнішої, сугестивної трансляції глибинного смислу. 

Гурт використовує українські народні пісні, що записані учасниками гурту та їх колегами-фольклористами у фольклорних експедиціях у різних регіонах України. Пісні, виконувані в автентичній манері, поєднуються зі звучанням широкого ряду інструментів із різних куточків світу, це гра в різні музичні жанри: мінімалізм, хіп-хоп, соул, блюз. 

Коментарі

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам