Де
Центрально-Міський р-н, пр. Поштовий, 23
Показати на мапі
Коли
28 березня 2019
19:00 – 21:00
Скільки
130 грн. (от)
390 грн. (до)
Контакти
098-332-12-12

Опис:

«Лазанья по-французьки» - це комедія, в якій всі так загралися, що часом не можуть згадати, хто вони і кого повинні зображати.
Отже, запам'ятовуйте: Бернард - чоловік Жаклін, але зраджує дружині з молодою красунею. Жаклін - дружина Бернарда, зраджує чоловікові з Робертом. Роберт - кращий друг чоловіка своєї коханки, але вже по ходу спектаклю встигає зрадити їй, «поклавши око» на красуню Сюзанну. Сюзанна - дорога штучка і коханка Бернарда, у якої сьогодні День народження, але замість подарунків їй вручають фартух і відправляють на кухню замість Сюзетт. Сюзетта - кухарка, якої в цей вечір вдається непогано заробити, і в якої, між іншим, є вельми ревнивий чоловік-Джорж.
А, якщо серйозно, то найкраще в спектаклі - акторський ансамбль: Дмитро Лалєнков, Тамара Яценко, Марина Ягодкіна, Георгій Хостікоєв Христина Синельник та  Євгеній Паперний так легко і невимушено висвітлюють інтриги Камолетті, що бульварна комедія на очах у публіки перетворюється на веселу і по-справжньому смішну театральну гру.
Спектакль розрахований на найширшу глядацьку аудиторію: кожній людині треба іноді посміятися.

Коментарі

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам