Де
Довгинцівський р-н, вул. Телевізійна, 12
Показати на мапі
Коли
6 липня 2019
19:30 – 22:00
Скільки
280 грн.
330 грн.
Контакти
063-153-20-09
097-209-39-10

Опис:

Що буде, якщо змішати мелодійний джаз, сильний вокал, потужну духову секцію, качові вібрації та речитатив? Саме 6 липня о 19:30 на третій джаз-вечірці сезону ви почуєте, яка це вибухова суміш!

Усі учасники бенду Gadzilla Project вже давно заявили про себе як талановиті і віртуозні музиканти. Чого тільки вартий Олександр Чаркін – один з найкращих українських тромбоністів!

Зіркові гості концерту:
Ольга Лукачова-Volga – чарівна джазова вокалістка, зірка українського шоубізнесу, солістка першого київського джазбенду Kiev Big Band Дениса Аду. Ольга є вокалісткою авторського проекту Volga: Funk, бере участь у різних колабораціях з зірками української і закордонної сцени, співпрацює з Дмитром Шуровим (Pianoboy), Денисом Дудко (“Океан Ельзи”), Євгенієм Галічем (O.Torvald), Євгенієм Філатовим (The Maneken), Олегом Фаготом (ТНМК), Alloise, KADNAY.

За хіп-хоп складову гурту відповідає українець нігерійського походження Very The Jerry. Виходець із Кривого Рогу, він уже близько двох років живе у столиці та вражає київську публіку своєю незвичайною читкою.

6 липня 19:30 надзвичайно потужна колаборація Gadzzilla project feat Ольга Лукачева-Volga and Very the Jerry з музичною програмою "New Age" у стилях джаз, фанк, хіп-хоп, соул, ф’южн та experimental music.

Склад:
Ольга Лукачова-VOLGA – вокал
Very The Jerry – вокал, читка
Ярослав Мелконян – труба
Михайло Сарана – саксофон
Олександр Чаркін – тромбон
Денис Стрюцький - гітара
Олег Макбит – клавіші
Олексій Нестеренко – бас-гітара
Тарас Козак – барабани

Коментарі

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам