Де
Саксаганський р-н, пл. Горького, 1
Показати на мапі
Коли
7 вересня 2019
08:00 – 20:00
Скільки
249 грн. (по 16.07)
299 грн. (по 13.08)
379 грн. (по 1.09)
450 грн. (реєстрація на місці старту)
Контакти
097-716-28-01

Опис:

Веломарафон ХСМ "Залізна сотня" - це стокілометровий маршрут який проходить через унікальну місцевість промислової спадщини Кривого Рогу, цікавими ґрунтовими доріжками та стежками. Повз працюючи та забуті кар'єри, крізь кольорові пагорби відвалів, та тінисті лісові масиви, вздовж долини ріки Інгулець, та її техногенних каньйонів. По унікальним місцевостям "Марсіанських пейзажів" та квітучою природою балки "Червона". Та ще крізь багато чого іншого.

В одній із 100-кілометрових категорій - Залізна сила, Залізна воля, Залізна міць, кожен з бажаючих може довести собі та оточуючим, чого він вартий, прийнявши участь в унікальному промислово-індустріальному марафоні. А для кого ще не до снаги такі відстані, зможе випробувати себе на скороченому варіанту маршруту - Залізна спроба (55 км). 

10 годин випробування цікавими стежками стежками та грунтівками, між рукотворними горами, каньйонами, шахтами та кар'єрами обов'язково залишаться у вашій пам'яті яскравими враженнями, та винагородять учасників цікавими та цінними призами, один з яких - велосипед!

Якщо вам набридло їздити асфальтом та знайомими стежками, як що ви бажаєте чогось нового, якщо ви ніколи не брали участь у промислово-індустріальному MTB марафоні, то тепер у вас є нагода випробувати свої сили на маршруті Криворізького веломарафону, що пройде крізь усе залізне серце нашої країни!

Веломарафон XCM «Залізна Сотня» відбудеться 7-го вересня 2019 року, в місті Кривий Ріг.  Місце старту - проспект Поштовий, 25.
 

Коментарі

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам