Де
Довгинцівський р-н, вул. Телевізійна, 12
Показати на мапі
Коли
17 серпня 2019
19:30 – 22:00
Скільки
280 грн.
330 грн.
Контакти
063-153-20-09
097-209-39-10

Опис:

Передостання джаз-вечірка сезону на найгарнішому даху Кривого Рогу! 17 серпня насолодимось суботнім літнім вечором під романтичні ритми джазу від дуету з Нью-Йорку «Arjana Andris & Ivan Danylets».

Arjana Andris (Ар’яна Андріс) – успішна вокалістка і акторка родом з Нью-Йорку, співачка Бродвейської сцени. Ар’яна має щирий, але водночас відвертий стиль виконання та гострий музичний слух. Випускниця престижної школи музики ім. Штейнхардта у вокальному виконанні, вона виконувала різні ролі у мюзиклах як акторка і співачка у Бостоні та Нью-Йорку. Два роки подорожувала у національних гастролях до Північної Америки, Азії, Китаю та Японії з мюзиклом "Hairspray».

Іван Данилець – віртуозний піаніст з Кривого Рогу, мешканець Нью-Йорку.
Іван – є багатогранним підготовленим піаністом та клавішником, в даний час займається магістерською програмою в галузі джазу в престижній програмі університету Вільяма Патерсона, що у Нью-Джерсі. Грає за кордоном, зокрема у Страсбурзі, Франції, в оркестрі Міжнародного музичного залу Королівського палацу та рідному Нью-Йорку.

17 серпня дует Arjana Andris & Ivan Danylets подарують романтичний вокальний вечір джазу, виконавши джазові стандарти та відомі американські хіти у власному акустичному стилі.

Склад:
Ар’яна Андріс - вокал
Іван Данилець - клавіші

Коментарі

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам