Де
Довгинцівський р-н, вул. Телевізійна, 12
Показати на мапі
Коли
31 серпня 2019
19:00 – 22:00
Скільки
300 грн. (от)
350 грн. (до)
Контакти
063-153-20-09
097-209-39-10

Опис:

Шоста заключна джаз-вечірка сезону 2019 на даху готелю Дружба!

31го серпня єдиний український проект, що виконує хіп-хоп на духових Drum&Tuba Band презентує свій дебютний альбом «Unwanted».

Драйвові хлопці з криворізького брас-бенду Drum & Tuba Band точно знають, що таке оригінальний джаз, адже грають у стилі Riot Jazz – синтез джазу, фанку та хіп-хопу, така собі своєрідна мозаїка з різних напрямків музики, серед яких головні ролі все ж таки відведені джазу і хіп-хопу.

Проблеми дискримінації, цілеспрямованості і відданості улюбленій справі, любові і вдячності до батьків, заздрості і пліток за спиною, як стимул до подальшого розвитку - це головні теми, які розкриває альбом «Unwanted».

У проекті «Drum&Tuba Band» немає жодного електронного інструменту: тільки духова музика, тільки живий звук! Додайте до цього набору ще й неповторний стиль “начитування” від вокаліста та фронтмена бенду Jerry Don-a – і отримаємо яскравий і самобутній музичний коктейль.

Переможці Hip-Hop Wave Fest 2013 і фіналісти Pepsi Stars of Now, хлопці порвали всіх на Reggae Fest 2014 і Spring Beat Fest 2016 і відзначилися на Respublica Fest 2016, зігравши на одній сцені з Molotov Jukebox (UK).
Своїми ідейними натхненниками музиканти Drum & Tuba Band називають засновників стилю Riot Jazz – Youngblood Brass Band.

Склад:
J SCOPE - вокал, читка
Максим Кременок - альт-саксофон
Михайло Сарана - тенор-саксофон
Антон Самутін - труба
Ярослав Мелконян - труба
Марта Гаврись - тромобон
Олег Якімів - тромбон
Андрій Форостов - туба
Микола Домашов - ударні

Коментарі

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам