Де
Металургичний р-н, вул. Мистецька, 11
Показати на мапі
Коли
28 вересня 2019
19:00 – 20:00
Скільки
Вхід безкоштовний

Опис:

Як ви звикли проводити довгі осінні вечори?
Чи згадуєте ви, що хтось в цей час проводить свій вечір в холодному окопі, а хтось - намагаючись обігріти дровами зруйновану під час обстрілу оселю?
Чи уявляєте ви, як виглядають будні людей в "червоній зоні" Донбасу?
Чи чули про благодійників, які відкривають проекти та пишуть книги в кількох кілометрах від Донецька, запрошуючи письменників з мирних міст?

Відповіді на ці та інші питання ви знайдете, присвятивши один з осінніх вечорів відвідинам презентації книги "Авдіївка. Шлях до перемоги". Це збірка історій про життя прифронтового містечка в найгарячіші роки війни. Вони записані зі слів очевидців авторами-волонтерами, які не пошкодували відкласти справи у своїх мирних містах та приїхати в "червону зону", аби попрацювати над проектом авдіївського благодійного фонду "Зорі надії". Герої книги - захисники Авдіївки та місцеві мешканці, які підтримували та оберігали їх. Чим дихає маленьке індустріальне містечко на околиці Донецька, назва якого вже шостий рік щодня лунає з телеекранів, вам розповість книга та присутні на презентації автори.

Вхід на презентацію безкоштовний. За бажання можна придбати їжу та напої у закладу.

Організатори продаватимуть книги і сувеніри з металу війни, зроблені авдіївськими майстрами-волонтерами, виручені кошти будуть спрямовані на підтримку добровольчої групи аеророзвідки "Небесна варта".
 

Коментарі

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам