Де
Центрально-Міський р-н, пр. Поштовий, 23
Показати на мапі
Коли
13 листопада 2019
19:00 – 21:00
Скільки
160 грн. (от)
350 грн. (до)
Контакти
097-000-70-40

Опис:

Театр тіней Teulis представить в 2019 році шоу «Твоя тінь»!

Щороку для театру був знаменним по-своєму. Нові форми, технічні рішення і нові можливості. Всіх їх хочеться об'єднати і показати з найкращого боку. Саме тому театр повертається на сцену в цьому році з шоу «Твоя тінь». У ньому будуть включені фрагменти з уже відомих шоу «Повелителі тіней» і «Вічна історія», а також номери які ви раніше не бачили.
 
Однак на цьому сюрпризи не закінчуються. Так само вперше Teulis додасть в шоу взаємодію з глядачем, з цього тепер будь-яка людина, що сидить в залі зможе взяти участь в шоу і вплинути на його розвиток. Використовуючи живі декорації з тіней можна домогтися неповторної але простої історії, щоб зрозуміти її без слів, і, в той же час, настільки захоплюючою, щоб зануриться в її події з головою.
 
Головні герої шоу «Твоя тінь» мріють зняти фільм. Протягом всієї історії вони будуть подорожувати за своїми спогадами, закохуються і сваряться, щоб потім, в кінці кінців, об'єднавшись втілити свою мрію. І, впевнені, після перегляду кожен знайде те, що шукав. Можливо в цей же день, а можливо трохи пізніше, як і герої історії, які заслуговують щасливого фіналу за свою завзятість і сміливість бути собою.
 
Театр Тіней Teulis доводить, що всі фантазії можна причинити в життя за допомогою тіней людського тіла. Ви поринете в зачаровують шоу і захоплюючи дух хореографій, які з легкістю полонять Ваше серце ...
 
За останні 4 роки Театру Тіней TEULIS був фіналістом найбільших талант шоу в Італії, Туреччині, Росії, Чехії та Словаччини. Гастролював у Фінляндії, Швеції, Польщі, Чехії, Білорусії в Японії 35 тисяч глядачів стоячи проводжали артистів.

Коментарі

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам