Де
Саксаганський р-н, б-р. Вечірній, 2 б
Показати на мапі
Коли
18 січня 2020
16:00 – 20:00
Скільки
500 грн.
1000 грн.
Контакти
(098) 657-83-16

Опис:

18 січня вперше у Кривому Розі  відбудеться TEDxVechirniyBlvd.

Чи уявляли організатори першого ТED у 1984 році, що їхнє дітище пошириться всім світом? Насправді, це вже зовсім неважливе. Просто TEDx, що з часом висловив свою сутність у гаслі «Ідеї, варті поширення», зрештою сам став такою ідеєю. І от він дістався Кривого Рогу, де втілиться під назвою TEDxVechirniyBlvd.

Дійсно, усе почнеться з Вечірнього бульвару — саме так зватиметься перша конференція нашого міста. Це правила ТЕDх, що тепер щорічно об’єднує понад 2000 незалежних подій, які організовують і в мегаполісі Лос-Анджелесі, і в 30-тисячному Дхулікхелі в Непалі. Своє право стати учасником усесвітнього руху та свою спроможність робити подію якісно і в правильному дусі треба підтвердити, пройшовши кілька кроків чітко визначеної процедури. Спершу це має бути якийсь окремий район міста і не більше 100 відвідувачів. А вже потім можна претендувати на горде ім’я TEDxKryvyiRih і на більшу аудиторію.

Тож у січні на криворіжців чекає TEDxVechirniyBlvd. «Це географічно посеред міста, — пояснює ліцензіат TEDx у Кривому Розі Анна Ємельянова. — І саме тут нещодавно відкрився новий клуб, який дуже підходить під наше бачення TEDx. Тож ми радо докладаємо зусиль і робимо все необхідне, щоб наше місто вписалося в цю потужну всесвітню спільноту».

«Зв’язки з реальністю». Такою буде тема першої події. «Ми зберемо унікальних доповідачів, — розповідає куратор заходу Юлій Морозов, — мрійників, інноваторів, ідеалістів. Тих, що мислять нешаблонно, діють нестандартно. Людей із широкими горизонтами і сміливими думками. Для більшості вони відірвані від реальності. Принаймні видаються такими на перший погляд. І от саме 18 січня ми разом пошукаємо з тією непростою реальністю зв’язків. І впевнений — знайдемо їх багато».

Організатори переконані, що Кривий Ріг готовий до події. У нашому місті чимало фанатів цього формату, які чекали на появу TEDx саме тут. Без сумнівів, після першої події їх стане значно більше. Адже це унікальний стиль TED, де елементи наукової конференції, стендап-шоу і дружньої вечірки, поєднуючись, роблять дива.

Замовлення квитків за посиланням.

Коментарі

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам