Де
Покровський р-н, вул. Колонківська, 1а
Показати на мапі
Коли
14 листопада 2020
11:00 – 14:00
28 листопада 2020
11:00 – 14:00
12 грудня 2020
11:00 – 14:00
26 грудня 2020
11:00 – 14:00
Скільки
Вхід безкоштовний
Контакти
068-903-08-66

Опис:

Всіх бажаючих запрошують на Little Big Dog Walk 2020 - маленький (нічого занадто важкого для Вас) та великий (адже це - справжня подія для них) вигул собак, які шукають родину!

Dog Walk - це формат відкритого невимушеного спілкування з чотирилапими друзями!

Чому Вас це може зацікавити:
- Благодійність. Добрі справи робити легко - поділитися ласкою, приділити увагу, пригостити смаколиками.. Зовсім трошки Вашого часу та бажання - це величезне свято для чотирилапих!
І можливо хтось із хвостиків навіть знайде свій Дім!

- Можливість гарно провести час в дружній теплій атмосфері на природі, насолодитись природою, віднайти нові приємні знайомства. А ще ви зможете поспілкуватися з собаками і на собі випробувати ефект від методу каністерапіі.

- Якщо ви замислювались над тим, щоб взяти собаку з притулку, проте маєте запитання або побоювання.. Тоді Little Big Dog Walk - це саме те, що допоможе вам отримати відповіді та визначитись, зрозуміти, з якими проблемами можете стикнутися, або розвіяти Ваші страхи.

Що з собою потрібно мати?
- Одяг щоб переодягнутися, або бути вдягненим так, щоб не шкода було забруднити.. адже від надлишку емоцій хвостики можуть (і будуть, повірте) стрибати на Вас та облизувати
- Кава/чай, смаколики для себе. На природі можна нагуляти гарний апетит!
- Обов'язково мати при собі гарний настрій!

Смаколики для чотирилапих вітаються: сухий/ мокрий корм, свіжі (після розморозки) або варені і порізані субпродукти (наприклад, легені, серце, печінка), свіжі курячи шийки, можна навіть сир та нежирне варене м'ясо.. Не кості, не курячі лапки в жодному разі.

Дата та час: Кожна друга та четверта субота місяця (за умови хорошої погоди), ми чекатимемо на Вас з 11:00 до 14:00.
Важливо: участь можлива тільки за попереднім записом по тел. 068 903 08 66, кількість місць обмежена, дату, час та місце проведення уточнюйте заздалегідь. 

Адреса: Кривий Ріг, Покровський район, зупинка Шахтарська, місто зустрічі - вхід на стадіон "Шахта Жовтнева".  Прогулянки безкоштовні. 

Будьте обережні - можливий надлишок позитиву та звикання!

Коментарі

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам