Де
Центрально-Міський р-н, пр. Поштовий, 23
Показати на мапі
Коли
7 березня 2021
19:00 – 21:00
Скільки
130 грн. (от)
390 грн. (до)
Контакти
098-332-12-12

Опис:

Артур Боссо - естрадний співак, один з найромантичних представників українського шоу- бізнесу. Пісні Артура Боссо звучать в гарячих ротаціях та чартах топових радіостанціях України: радіо «П'ятниця», «Русское радио Україна», «Шансон», «Мелодія», «Наше радіо» та багато інших. Більше двох місяців у трійці лідерів в хіт-параді «Золотой Граммофон» на «Русском Радио Україна» трималась пісня «Она». А пісні: «Самая любимая», «Восьмое чудо света», «Ти, тільки ти» - з радістю замовляють слухачі по всій країні.

Хітами цього року стали пісні «Я без тебе» та «Курортний роман» . Артур Боссо успішний гастролюючий артист. Концерт-шоу «Ти Ангел» побачили більше 80 міст України та Білорусі.

На наступний рік вже заплановано 48 концертних шоу «Тільки ти» як в великих, так і в малих містах.

Концерт-шоу «Тільки Ти» - наповнене позитивними емоціями та гумором, романтикою та дивовижними мелодіями, улюбленими піснями слухачів, які підспівуєш з перших нот. Його творчість присвячена неймовірним жінкам, сильним чоловікам та пристрасним взаємовідносинам між ними. Пісні, де кожен може знайти себе.

Кожна поява Артура на сцені - це яскраве, запальне шоу!

Професійний колектив, живий звук, потужна позитивна енергетика, неймовірна атмосфера та абсолютне відчуття щастя - ось що відбувається на концерті Артура Боссо!

З кожним днем Артур Боссо закохує все більше і більше слухачів у власну творчість.

Коментарі

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам