Де
Тернівський р-н, вул. Маршака, 1 В
Показати на мапі
Коли
31 березня 2021
19:00 – 21:00
Скільки
150 грн. (от)
380 грн. (до)
Контакти
097-000-70-40
066-000-70-40

Опис:

Яскрава і оригінальна вистава є продовженням захоплюючої історії, описаної в «Варшавськый мелодії». Леоніду Зоріну вдалося створити чуттєву і душевну постановку, де головна героїня Геля є втіленням кращих жіночих якостей. Варто відзначити, що Ада Роговцева незмінно виконувала роль Гелі протягом більше двадцяти років, багато разів радуючи глядачів Київського театру імені Лесі Українки. Це була не просто популярна постановка, яка користується приголомшуючим попитом. Вона стала справжньою знаковою подією для багатьох поколінь в культурно-соціальному житті країни.
 
Легендарна вистава знову йде на сценах багатьох театрів завдяки тому, що драматург Ігор Афанасьєв продовжив його життя. Всіма улюблена історія набула нові повороти, а головних героїв чекають несподівані зустрічі і події.
Глядачі стануть свідками зачаровуючої акторської гри і прекрасної драматургії, що дозволить донести всю гаму емоцій і переживань до серця кожного. Постановка майстерно поєднує в собі уривки зі старої п'єси, які переплітаються з новими епізодами, написаними режисером Ігорем Афанасьєвим.
 
Любов Гелі, польської співачки, і Віктора, російського винороба була зруйнована указом Сталіна 1947 року. Життя і кар'єра забрали Гелю в Америку, звідки вона приїжджає в «перебудовану» Москву 1987 року. Зустріч з незнайомцем, який нагадав їй Віктора, змушує знову пережити щасливі і трагічні миті її молодості.

Коментарі

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам