Де
Центрально-Міський р-н, пр. Поштовий, 23
Показати на мапі
Коли
24 листопада 2020
18:00 – 20:00
Скільки
70 грн. (от)
130 грн. (до)
Контакти
098-520-76-76

Опис:

Інклюзивний мистецький проєкт «Краще Разом» представляє: 24 листопада, Театр ім. Тараса Шевченка, інклюзивна вистава за мотивами філософії та байок Григорія Сковороди «Перед дверима».
 
18:00–19:00 — Інтерактивна інклюзивна мандрівка
Перед виставою у фоє театру глядачі матимуть можливість узяти участь в інтерактивній інклюзивній мандрівці. Ми дамо можливість пережити досвід людей з інвалідністю — спробувати писати шрифтом Брайля, вивчити кілька слів жестовою мовою, пересуватися на інвалідному кріслі та наосліп, долаючи «міські» бар’єри тощо. Це шанс дізнатись більше про те, як живуть люди з інвалідністю «на власній шкурі».
 
Увага! Важливо дотриманням карантинних норм і обмежень (маски, антисептики, дистанція через 1 крісло).
 
19:00–20:00 — Вистава
Концепція вистави побудована на байках, філософських трактатах і стилі життя видатного українського філософа-містика, богослова, композитора та мандрівника — Григорія Сковороди. Сковорода вважав байку «мудрою ігрушкою, яка приховує в собі внутрішню силу», так само і наша вистава матиме вигляд тієї іграшки з глибокими внутрішніми підтекстами, що дозволить пірнути глибше за думки, щоб відшукати вимір всередині себе. Бо ж ми знаємо багато зайвого, та не знаємо найпотрібнішого: самих себе.

Коментарі

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам