Де
Саксаганський р-н, пл. Горького, 1
Показати на мапі
Коли
17 червня 2023
17:00 – 18:55
Скільки
100 грн. (грн від)

Опис:

Мистецька спільнота Poroda у співпраці з Державним університетом економіки та технологій запрошує на літературний вечір, що відбудеться в IT Hub (пл. Визволення, 2). 

В межах заходу івано-франківська поетка Оля Новак презентуватиме збірку «Риби і птахи». У своїй творчості авторка висвітлює теми материнства, фемінізму, тілесності, стосунків і, звісно, переживання війни. 

прибуток від проведення заходу донатиться на благодійність. Для військових та ВПО вхід безоплатний. Збірка поезій розповсюджується безкоштовно. Для поетів та поеток наприкінці вечора передбачено вільний мікрофон. Аби забронювати квиток, отримати знижку та зареєструватися на вільний мікрофон, пишіть у соцмережі Poroda. 

Довідково:

Poroda — криворізьке творче об'єднання, що проводить культурно-мистецькі заходи, зокрема з метою збору коштів для допомоги ЗСУ і постраждалим від війни.

Оля Новак — поетка, фем-активістка, тренерка з сексуальної освіти, проектна менеджерка ГО «Д.О.М.48.24», тьюторка ГО «Дівчата», організаторка літературно-музичних «Лампових вечорів».

Коментарі

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам