Де
Саксаганський р-н, пл. Горького, 1
Показати на мапі
Коли
20 жовтня 2023 – 22 жовтня 2023
Скільки
4500 грн. (грн)
Контакти
За деталями — у дірект або телефонуйте 097-568-33-45.

Опис:

Вперше в Кривому Розі! Триденний ретрит від Viльна, після якого ви покращете своє ментальне та фізичне здоров’я, зможете пропрацювати глибинні травми, знизити рівень тривожності та звільнитися від страхів.

Відчуваєте стрес, підвищений рівень агресії, тривогу, депресивний стан та погане самопочуття? Почуваєтеся не на своєму місці та відчуваєте занепокоєння? Якщо бодай на одне питання ви відповіли “так”, вам потрібна допомога спеціалістів, які мають багаторічний досвід з вирішення подібних проблем. 

Аби допомогти вам впоратися з цим станом ясновидиця Вія Джус та тарологиня і гіпнотерапевтка Олена Радченко з 20 по 22 жовтня проводять ретрит «Очищення себе та роду від бруду війни». За допомогою медитацій, технік самоочищення та психологічних методик вони допоможуть вам почуватися впевнено, звільнитися від болю та страхів, які не дають вам жити тут і зараз та рухатись далі.

Де: село Кудашево, база відпочинку "Рубін".

Для військових і членів їхніх родин і внутрішньо переміщених осіб діє знижка 50% 2 тисячі 250 гривень. У цю суму входить трансфер комфортабельним автобусом до бази відпочинку, де відбудеться ретрит, проживання у номерах люкс-класу на цій базі та харчування.

Придбайте квиток, переказавши кошти на картку 4149-6090-0853-6965. Під час переказу вкажіть прізвище, ім’я та номер телефону. 

 

Коментарі

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам