Де
Покровський р-н, вул. Шурупова, 3
Показати на мапі
Коли
24 лютого 2024
12:00 – 14:00
Скільки
100 грн. (від)
120 грн. (до)

Опис:

Музична казка «Всі миші люблять сир» - прекрасна і зворушлива історія дружби та любові, які перемагають будь-яку перешкоди!Майже «Ромео і Джульєтта» для дітей. Але зі щасливим фіналом!
Через казковий сюжет театр розмовляє з дітьми про дуже серйозні речі – як в цьому житті зберегти себе, не зрадити собі навіть в ім’я найвищої мети, не розгубити краще в собі – дар дружити, любити, вірити в чудо, вміти бачити і чути того, хто поруч.
За сюжетом казки угорського письменника Дюли Урбана, в одній затишній сироварні жила сім’я сірих мишей. Жили вони прекрасно: теплий будинок, вихований син і багато-багато сиру. Але з приходом нових мешканців, сімейства білих мишей, безтурботне життя в сироварні закінчилось. Починається справжня мишача війна з шекспірівськими пристрастями! Взаємна ненависть білих і сірих мишей ускладнюється тим, що діти, сірий Хрума і біла Фружі, не розуміють причини ворожнечі старших. Вони так подобаються один одному і так хочуть дружити, що відчайдушно і безстрашно відправляються за допомогою до Великого Кота – Мага, бо вирішили ніколи не розлучатися, чого б їм це не коштувало.
Дивовижні перетворення і пригоди змушують героїв зрозуміти, що їх жорсткі сварки безглузді, а всі миші схожі один на одного і всі, як один, люблять сир.
Ця історія про дружбу і любов вже облетіла весь світ!

Коментарі

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам